Előfizetői tartalom

Nem fest jól az OTP, nem úgy az S&P

Portfolio
Újabb csomagot kaptunk pénteken zárás után, ami nem kimondottan az emelkedést valószínűsíti a hazai piacon. Menedéket egy dolog jelenthet, a sokak által figyelt iránymutató benchmark, az S&P 500 éppen fordulás előtt áll, ami enyhítheti a kedvezőtlen fundamentális hírek hatását. A heti első elemzésünkben az OTP és az S&P 500 mellett a MOL grafikonját vizsgáltuk meg részletesebben.

A csütörtöki hosszú felső kanóccal rendelkező gyertya csúnyán fest az OTP grafikonján, ez újból lefelé fordíthatja papírt. Az első támasz 4020 forintnál majd kerek szinteknél 3900 illetve 3800 forintnál. Az elsőt az 50 napos, az utolsót a 200 napos mozgóátlag támogatja. Utóbbi támasz alatt már csak 300 forintonként találunk komolyan vehető támaszokat, így 3800 alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés