10 milliárd forint profit a Telekomnál

2017. február 17. 15:07    
nyomtatás
 

Kereskedés Magyar Telekom-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • A Magyar Telekom által gyűjtött elemzői várakozások alapján az elemzők arra számítanak, hogy a Telekom tavalyi negyedik negyedéves árbevétele év/év alapon 15,6 százalékkal csökkent, az EBITDA 2,1 százalékkal esett vissza, az adózott eredmény azonban közel háromszorosára emelkedett, 10,3 milliárd forint lehetett a negyedévben.
  • A bevételek visszaesése elsősorban arra vezethető vissza, hogy az energia kiskereskedelem bevételei lassan kikopnak a cég eredménykimutatásából.
  • A Magyar Telekom február 22-én teszi közzé tavalyi negyedik negyedéves számait.

10 milliárd forint profit a Telekomnál

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium