Előfizetői tartalom

A Magyar Telekom a Nomura új kedvence

Portfolio
A Nomura a régiós telekommunikációs vállalatok legfrissebb gyorsjelentéseinek közzétételét követően felülvizsgálta az egyes vállalatokra vonatkozó ajánlásait. A szektoron belüli átsúlyozásnál figyelembe vették a menedzsment-előrejelzéseket és hangulati tényezőket is. Ezek alapján a továbbra is nagyon olcsónak tartott Magyar Telekom részvényeit preferálják a szektoron belül.

A Nomura véleménye szerint a válság alatt látott nagyobb visszaesés után a vállalatok abba a fázisba kerültek, amelyben már láthatók az élénkülés jelei, a legrosszabbat már maguk mögött hagyták, és 2012 már a növekedés éve lehet. A teljes képhez azonban hozzá tartozik, hogy az idei év még inkább nehéz értékesítési környezetet hoz. A szektoron belül az egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés