Előfizetői tartalom

A T-Mobile és a Vodafone szerzi meg a Telenor ügyfeleit?

Portfolio
Tavaly decemberben az előző hónaphoz képest emelkedett az előfizetések száma a hazai mobilpiacon, mind a teljes előfizetői szám, mind pedig a forgalmazásban lévő előfizetések száma emelkedést mutatott, az egy évvel korábbi szinthez képest azonban egyre növekvő mértékű a visszaesés az előfizetések számában. A 100 lakosra jutó előfizetések száma is emelkedett, tavaly év végén 117,3 mobil előfizetés jutott 100 lakosra. A tavalyi utolsó hónap nyertese a T-Mobile és a Vodafone volt, több mint 30-30 ezer ügyfelet szereztek decemberben, míg a Telenor ügyféltábora több mint 10 ezerrel csökkent, közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

47 ezerrel, közel 11,69 millióra emelkedett a három hazai mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizető-száma. A forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest több mint 112 ezerrel nőtt, így ez az érték közel 11,1 millió volt tavaly év végén.2011 decemberében a hívásfogadásra alkalmas kártyák száma alapján 100 főre 117,35 SIM-kártya jutott.Tavaly decemberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés