Előfizetői tartalom

Titkos tárgyalások a Vodafone és a UPC között

Akvizíciós lehetőségeket fontolgat a Vodafone, a potenciális felvásárlási célpontok között lehet a kábelszolgáltató Liberty Global is, mely a magyar UPC anyavállalata - írja a Reuters meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. Az akvizíciós tárgyalások az utóbbi napokban élénkültek fel a Vodafone-nál, azt követően, hogy kiderült, a BT Group egyeztetéseket folytatott az EE vagy az O2 esetleges felvásárlásáról.

Mi a sztori? A Liberty Global azért lehet vonzó célpont a Vodafone-nak, mert jól kiépített kábelszolgáltató infrastruktúrája van sok európai országban. A cég megvásárlásával a társaság az Egyesült Királyságban megszerezné a Virgin Mediát, amely nagyjából az ország felét lefedi szolgáltatásával. Ez pedig javítaná a Vodafone pozícióját ebben a szegmensben, azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés