Előfizetői tartalom

Hatalmas tranzakció készül - Megugrott a Vodafone

Portfolio
Lapértesülések szerint az amerikai távközlési óriás, a Verizon és brit szektortársa a Vodafone azt tervezik, hogy szotosabbra fűzzék együttműködésüket, akár az is elképzelhető, hogy egyesítik operációikat. A hírre a Vodafone részvényeinek árfolyama közel 6 százalékot emelkedett. A Bloomberg információi alapján a tranzakcióra már idén sor kerülhet.

Hatalmas tranzakció készül Egyre több hír lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a Verizon és a Vodafone szoros együttműködést tervez, a megállapodásra pedig akár már idén sor kerülhet. Tavaly decemberben már kiszivárogtak hírek, miszerint a két vállalat vezetői komoly tárgyalásokat folytatnak egy esetleges együttműködésről, azonban akkor nem sikerült megegyezni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés