Ilyen lesz a Magyar Telekom közgyűlése

2017. március 14. 21:55    
nyomtatás
 
Előterjesztések a Magyar Telekom Nyrt. 2017. április 7-én tartandó Éves Rendes Közgyűlése részére - címmel tájékoztatta kedden a részvényeseket a Magyar Telekom.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A 342 oldalas dokumentumból kiderül, hogy a társaság milyen határozati javaslatok elfogadását javasolja a közgyűlésen. Ahogyan az lenni szokott, az ülésen döntenek a 2016. évi konszolidált beszámolóról, az adózott eredmény felhasználásáról, vagyis a 2016. évi eredmény után kifizetendő osztalék összegéről. Ez utóbbit már tudjuk, részvényenként 25 forintot fizet a Telekom.

2017.02.22 14:10 25 forint osztalék a Telekomnál

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium