Előfizetői tartalom

MTelekom kivezetés: Pro és Kontra

Portfolio
Ismét felrebbent a Matáv (bocsánat Magyar Telekom) kivezetésének kósza pletykája a részvénypiacon. A rutinosabbakat ez már nem lepi meg, minden évben egyszer-kétszer felröppen a pletyka. Sem a Deutsche Telekom, sem a Magyar Telekom menedzsmentje nem utalt ilyen jellegű tranzakcióra, természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz.

Jó egy éve vizsgáltuk meg a kérdést. Akkor számos érvet és ellenérvet felsorakoztattunk a kivezetés kapcsán. Akkor azt állapítottuk meg, hogy 1,100 forint alatt megérné kivezetni a Magyar Telekomot. Ugyanakkor kiemeltük, a DT nem egy kockázati tőke társaság, ahol egész nap azon gondolkoznak, hogy milyen pénzügyi optimalizációt és kivásárlásokat hajtsanak végre csoporton...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés