Előfizetői tartalom

Nagy dobás lenne a Magyar Telekomnak az e-útdíj projekt

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az e-útdíj tenderen győztes Getronics különböző okokból "kihátrál" a projektből, ami megnyithatja az utat a tenderen szintén érvényes ajánlatot tevő T-Systems Magyarország előtt. A projekt érezhető árbevételt és akár profitot is hozhat a vállalatnak, ezen keresztül pedig komoly referenciát is szerezhet a társaság, amely a környező országok hasonló útdíj-rendszereinek kiépítésénél jelenthet előnyt.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ma délután sajtótájékoztatót tart az e-útdíj tenderrel kapcsolatban, az eseményről a Portfolio.hu élőben tudósít. Van esélye a T-Systems Magyarországnak? Az Állami Autópálya Kezelő a tender lezárását követően nem hirdette ki második helyen a T-Systems Magyarországot, ezért nincsen arra lehetőség, hogy a Getronics elállása esetén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés