Előfizetői tartalom

Sorra jöhetnek idén az Apple újabb sikertermékei

Portfolio
Feltámadás előtt állnak az Apple részvényei az elmúlt hónapokban látott komoly korrekciót követően, amit segíthet, hogy a termékfrissítések terén sűrű év lesz 2013 a cég számára - írja a CNBC alapkezelők véleménye alapján. Szakértők szerint novemberben jöhet az iTV, de akár az autópiacra is betörhet az Apple egy a médiában "iCar"-nak elkeresztelt rendszerrel.

Kapcsolódó cikkünk2012.01.23Csúcsokat döntöget az Apple: meddig tart az iSiker?Az Apple negyedik negyedéves eredményei dinamitként robbanhatnak a Capital Advisers Growth Fund alapkezelője szerint és a társaság egy komoly termékfrissítési ciklus előtt áll, ami szintén felfelé segítheti a részvényeket. A szakértő szerint az Apple részvényei, amelyek az elmúlt hónapokban hatalmas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés