Távozik a német T-Systems vezére

2017. szeptember 13. 17:52    
nyomtatás
 
Reinhard Clemens, a Deutsche Telekom igazgatóságának tagja és a T-Systems vezérigazgatója jövő év január elsejétől távozik a cégtől - írja a Reuters.

Kereskedés Deutsche Telekom-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A DT nem részletezte közleményében a távozás okát (csupán azt írták, hogy megállapodtak vele a szerződés felmondásáról), a hírügynökség azonban megjegyzi, hogy az elmúlt időszakban nem tudta megállítani a hozzá tartozó T-Systems árbevételének és profitjának csökkenését. Clemens egyébként közel 10 év után hagyja el a cégcsoportot.

A német anyacég azt is közölte, hogy már megvan az utód, azonban az új vezető kérésére még nem hozhatják nyilvánosságra a nevét.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium