Előfizetői tartalom

Titkolózik az Apple - Nem fogynak az új iPhone-ok?

Portfolio
Megszegte a hagyományokat az Apple: bár már péntek óta megrendelhetők a cég legújabb okostelefonja, egyelőre nem közölt adatokat a társaság a megrendelések alakulásával kapcsolatban. Az információk hiánya miatti bizonytalanság is hozzájárulhatott az Apple részvényeinek tegnapi mélyrepüléséhez. A papírok tegnap több mint 3%-os mínuszban fejezték be a kereskedést. Az értékesítések alakulása egyébként is a fókuszban van az erős okostelefon-piaci verseny és a növekedés lassulása következtében.

Nagyot esett az Apple...megint Komoly eladási hullám söpört végig tegnap az Apple részvényeinek piacán, a társaság részvényei több mint 3%-os eséssel fejezték be a kereskedést. Az erős verseny és a növekedési sztori vége miatt aggódó befektetőket az is elkedvetleníthette, hogy a társaság a szokásától eltérően egyelőre nem közölt adatokat a legújabb iPhone-ok megrendelésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés