Előfizetői tartalom

Telekom, Richter: holnap lesz a nagy nap

Portfolio
November 7-én ismertette az MSCI legutóbbi index-felülvizsgálatának eredményeit, melynek következtében a Richter visszakerül, a Magyar Telekom pedig távozik az MSCI Magyarország indexből és az erre épülő szélesebb indexekből. A holnapi nap azonban nagy izgalmakat tartogathat, az ETF-ek ugyanis várhatóan a zárószakaszban hajtják végre a szükséges átsúlyozásokat.

Nagy szereplők léphetnek piacra Hetek óta ismert már, hogy az MSCI Magyarország index összetétele hogyan fog változni, ezek azonban november 26-án lépnek életbe, így az ETF-ek részéről a holnapi kereskedésben jelentős vételi/eladói tételek jelentkezhetnek a piacon. Az MSCI-döntést megelőzően igyekeztünk már becslést adni arra vonatkozóan, hogy az átsúlyozások milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés