Előfizetői tartalom

Tényleg ekkorát hibázott Soros György?

Portfolio
A J.C. Penney hiába tette közzé, hogy 2011 nyara után először sikerült növelnie forgalmát üzleteiben, ugyanis a felfokozott várakozásoktól elmaradt a növekedés - írja a Yahoo! Finance. Ennek hatására pedig több mint 10 százalékot zuhant a cég árfolyama. A legcsalódottabb befektető könnyen lehet, hogy nem más, mint a legendás hedge fund guru, Soros György, aki a legfrissebb statisztikák szerint közel 20 millió darabot birtokol a társaság részvényeiből. De nem csak Soros volt az, aki az elmúlt években belehitt a vállalatba annak ellenére, hogy folyamatosan zuhant az árfolyama. Olyan nevek is a listán vannak, mint Bill Ackman, a Goldman Sachs, vagy éppen a BlackRock.

Ha van sapkája azért, ha nincs sapkája azért J.C. Penney árfolyama tegnap több mint 10 százalékot zuhant annak ellenére, hogy 2011 nyara óta tartó rossz sorozat szakadt meg azzal, hogy 2 százalékkal nőtt a legalább egy éve nyitva levő üzletek forgalma a vállalatnál. Ugyanakkor a befektetőknek ez sem volt elég, ugyanis az elemzők felfokozott, 4,2 százalékos növekedésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés