Előfizetői tartalom

Tépték a Molt, vették a Richtert

Portfolio
Szerdán esett a legtöbb ázsiai tőzsde és az eladók uralták a nyugat-európai részvénypiacokat is. Ennek hátterében részben az állhatott, hogy az elmúlt napok erősödését követően profitrealizálásba kezdtek a befektetők, illetve a partvonalra vonultak az EKB holnapi kamatdöntése és az Egyesült Államokban publikálásra kerülő fontos makrogazdasági adatok előtt. Utóbbiak ugyanis növelhetik vagy csökkenthetik a Fed nyári kamatemelésének valószínűségét. A magyar tőzsdén ugyanakkor jó volt a hangulat.

2016. június 01. 17:20 Megosztás A Mol volt a legerősebb A BUX értéke közel 1,8 százalékot erősödött, amihez az is hozzájárult, hogy az összes nagypapírt vették a befektetők. A legjobb teljesítményt a Mol nyújtotta, az olajvállalat árfolyama...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés