Előfizetői tartalom

Tesco, Auchan meg a többiek - Meg vannak számlálva a napjaitok

A hagyományos, boltokat, üzleteket működtető kiskereskedelem napjai meg vannak számlálva, az online vásárlás pedig sokkal, sokkal gyorsabban terjed, mint ahogy arra a nagy kereskedelmi láncok vezetői számítanak, akik egyébként is túl öregek ahhoz, hogy megértsék ezt az egészet, mondta az internet legagresszívebb embere, Oliver Samwer. De, ki ő? És mi köze van neki a kiskereskedelemhez?

Az offline halott A klasszikus kiskereskedők a középkorban élnek, a boltok, üzletek csak azért léteznek, mert korábban nem volt internet. Aki most kezd el kereskedelemmel foglalkozni, annak már nincsen szüksége arra, hogy boltokat nyisson, de ezt önök úgy sem értik, mert túlságosan öregek hozzá, mondta az internet legagresszívebb emberének tartott fiatal vállalkozó, Oliver...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés