Előfizetői tartalom

Történelmi pillanathoz érkezett a böngészők harca

Portfolio
Mérföldkőhöz érkeztek az internetes böngészők, novemberben ugyanis a történelem során először fordult elő, hogy a Google Chrome globális szinten megelőzte a Firefoxot és ezzel a második helyre tornázta fel magát. Egyes vélemények szerint ez azt mutatja, hogy a Chrome komoly versenytársa lehet a Microsoft Internet Explorerének, amelynek részesedése bár folyamatosan csökken, még mindig tartja piacvezető pozícióját.

Kemény harc dúl a böngészők között Novemberben már a második helyre tornázta fel magát a böngészők sorában világszinten a Google Chrome, miután lekörözte a Firefoxot. Az elmúlt hónapban a Chrome 25,69%-os részesedést ért el, szemben a Firefox 25,23%-os részesedésével. Eközben az Internet Explorer részesedése bár szinte folyamatosan csökken, megtartotta vezető pozícióját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés