Előfizetői tartalom

Tovább dagad a "tejbotrány"

Portfolio
Bejelentette lemondását a világ legnagyobb tejexportőrének, a Fonterrának a tejterméküzletágának a vezetője, azt követően, hogy a cég múlt héten bocsánatot kért a kínaiaktól azért, mert fertőzött termékeket szállított az országba. A cég termékei botulizmust, ismertebb nevén kolbászmérgezést okozó baktériumot tartalmaztak, amelyek súlyosabb esetben akár bénulást is okozhatnak - írja a Yahoo! Finance.

Távozik a tejterméküzletág vezetője Lemondott igazgatói posztjáról a világ legnagyobb tejexportőrének, a Fonterrának a tejterméküzletágának a vezetője. Gary Romano távozásának hátterében a hetekkel ezelőtt Kínában kirobbant "tejbotrány" áll. Az ország illetékes szakhatósága ugyanis botulizmust okozó baktériumot fedezett fel több, a cég által Kínába exportált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés