Előfizetői tartalom

Tovább szenved a MOL

Portfolio
A tegnapi viszonylagos erő ellenére ma is mínuszban nyitott a BUX, miután az amerikai adósságlimit körüli félelmek továbbra sem oldódnak. A nagyok körül érezhetően ma is a MOL-ra nehezedik a legnagyobb nyomás, mely eredményeként a hazai benchmark 0,6%-os esésben áll. Az adósságplafon körüli csata mellett a 14:30-as amerikai GDP adat lehet az irányadó a nap további részét illetően.

A hazai blue chipek közül a MOL 0,9, az OTP 0,7, az MTelekom 0,4%-ot esett, a Richter stagnál. Technikailag a MOL a 20 000 Ft-os lélektani szint alatt megtalálta az első fontos 19 500 Ft-os támaszát (ahol még gyorsan magára találhat, hiszen kicsi benne a forgalom lefelé), míg az igazán kőkemény mentsvár 18 000 Ft-nál találná meg a részvényt. A többi blue közül az OTP-nek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés