Előfizetői tartalom

Tovább húzzák Amerikát - Napi csúcson zártak az indexek

Portfolio
Az összehangolt jegybanki bejelentésnek és a továbbra is szép technikai képnek köszönhetően a kezdeti bizonytalanság után továbbra is optimisták az amerikai részvénypiacok. A vezető indexek közül a Dow és az S&P 500 1,7, a Nasdaq Composite 1,3%-kal került feljebb. Zárás után a vártnál gyengébb eredményszámokról számot adó Research In Motion papírjai 19,4%-ot zuhantak. A pozitív hangulat ma reggel Ázsiára is átragadt, a japán Nikkei több mint 2%-ot emelkedett. Ezek alapján Európában is pluszos nyitás várható, a határidős indexek 1,5% körüli emelkedést indikálnak.

Alacsony dinamikájú, kis volatilitású emelkedés jellemezte tegnap az amerikai kereskedést, melynek köszönhetően napi maximumaiknál zártak az irányadó tengerentúli indexek. A vezető indexek közül a Dow és az S&P 500 1,7, a Nasdaq Composite 1,3%-kal került feljebb. A technikai elemzés eszköztárát segítségül hívva órás grafikonon egészséges képet mutat az S&P 500, miután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés