Nagyító alatt a tőzsdék - Szeminárium

2017. január 16. 14:00    
nyomtatás
 
Az amerikai elnökválasztás óta kitörő öröm jellemzi a tőzsdéket, a trendek szinte zavartalanul haladnak előre. Pedig a Trump-éra fokozódó bizonytalanságot és izgalmat tartogathat a piacok számára, nem is beszélve az európai politikai csatározásokról. Ezek nem fogják érintetlenül hagyni a grafikonokat. Persze jó lenne tudni, hogy meddig tartanak még a jelenlegi trendek, hogyan lehet a zavarosban is halászni, nyereségre szert tenni. Díjmentes előadásunkon megtudhatod, mely termékeket célszerű szerintünk figyelni.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Akik nyomon követik a tőzsdék világát, azok bizonyára tudják, milyen izgalmas hónapok vannak mögöttünk, és mennyi lehetőség adódott eme rövid időszakban is. Viszont új év kezdődött, ami hasonló izgalmakat és ezáltal kiváló lehetőségeket tartogat mind a felfelé, mind a lefelé való kereskedésre. Lehet, hogy olyan folyamatok küszöbén vagyunk, amelyek sok befektetőt meglepetésként fognak érni.

Jelentkezés a díjmentes előadásra

A Portfolio Trader Akadémia előadásain megtanulod, hogyan dolgozhat a pénzed érted, és nem csak a banknak. Megismered a különböző befektetési termékeket, képes leszel önállóan jó pénzügyi döntéseket hozni.

Soron következő oktatáson profi trader tőzsdei oktatónk segítségével egy díjmentes délutáni szeminárium keretében tekintheted át a főbb hazai és külföldi részvénypiacok várható mozgását, valamint közös elemzés keretében kerülnek terítékre a legfontosabb devizapárok és árutőzsdei termékek, ahol a grafikonok segítségével vételi és eladási zónákat azonosít az előadó.

Ízelítő a tematikából:
  • OTP, EURHUF, EURUSD, Tesla, Apple
  • Vezető tőzsdeindexek áttekintése
  • Deviza és részvény kereskedési ötletek
  • Arany- és olajkereskedés
  • Vételi és eladási pontok azonosítása


Jelentkezés a díjmentes előadásra

Időpont: 2017. január 17. 17:30
Helyszín: Portfolio Trader Akadémia, 1033 Polgár u. 8-10. Flórián Udvar irodaház, D épület 201.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 

Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírÁllásajánlatok
Marketing munkatárs
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium