Előfizetői tartalom

Új programokon dolgozik a Magyar Posta

Portfolio
A parlamenti pártok képviselőit hívta meg a Magyar Posta vezetősége és a Miniszterelnökség, hogy egyeztessenek az Országgyűlés előtt fekvő, postatörvény módosító javaslatról. Az egyeztetésen részt vett Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, Németh Lászlóné nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkár, Szarka Zsolt postavezér, valamint a Fidesz, a KDNP, a Jobbik és az LMP képviselői. A konzultáció keretében a Magyar Posta vezérigazgatója vázolta a társaság helyzetét és új terveit, valamint a minisztérium részéről hangsúlyozták a törvénymódosítás lényegét.

Lázár János március végén nyújtotta be a parlamentnek azt a törvénymódosító javaslatot, amely kimondaná: a 10 ezer főnél kisebb településeken ezentúl pénzügyi intézmények, köztük takarékszövetkezetek is végezhetnének postai szolgáltatást. Kedden a Magyar Posta székházában erről folyt konzultáció a törvénymódosító javaslatról, amelyen a parlamenti pártok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés