Előfizetői tartalom

Unalmas az iPhone? Mégis rekordot döntöttek az eladások

Portfolio
Új rekordot döntöttek az iPhone-eladások az Apple-nél a negyedik negyedévben - derült ki a társaság tegnap este közzétett gyorsjelentéséből. Bár a negyedéves nyereség kismértékben csökkent, az amerikai technológiai óriás így is kellemes meglepetést tudott okozni, amire 3 százalékot emelkedett zárás után az árfolyam. A menedzsment-várakozások konzervatívak, de ezt már megszokhattuk, és továbbra is hatalmas, közel 250 milliárd dolláros készpénzen ül a cég.

78 millió iPhoneBeváltotta a szeptemberben piacra dobott új okostelefon, az iPhone 7 a hozzá fűzött reményeket: három csökkenő negyedév után a negyedik negyedévben ismét több iPhone-t tudott eladni az Apple az egy évvel korábbi szinthez képest - derült ki a cég negyedéves gyorsjelentéséből. 78,29 millió okostelefont adott el a társaság a szezonálisan erős karácsonyi negyedévben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés