Előfizetői tartalom

UniCredit: a végtörlesztés megváltoztatja a játékszabályokat

Portfolio
Sokkolta a hazai UniCredit régiós anyabankját, a Bank Austriát a magyar kormány terve arra vonatkozóan, hogy a devizahitelek kedvezményes végtörlesztéséből származó veszteségeket a bankok viseljék. Ez az üzleti tervek megvalósításának leállításához vezethet Magyarországon - nyilatkozta a Wirtschaftsblattnak Gianni Papa régiós vezérigazgató.

A mai napon újabb közleményt adott ki a Bankszövetség a végtörlesztésről:Kapcsolódó cikkünk2011.09.21Bankszövetség: több vesztese lesz a végtörlesztésnek, mint nyerteseSokkok hullámait okozhatja a végtörlesztésről elfogadott törvény, ennek hatására azonban nem csökkenti magyarországi jelenlétét az UniCredit, de megfontolja, hogy expanziós terveinek végrehajtását szüneteltesse...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés