Előfizetői tartalom

Üzen a múlt - Zsírosra kereshetjük magunkat a részvényeken?

Portfolio
Igen erős volt az idei évkezdet, a rali pedig lassan két hónapja tart, a befektetőkben pedig ezek alapján felmerülhet a kérdés, hogy vajon van-e még erő a piacokban. Az alábbiakban annak próbáltunk utánajárni, hogy az impozáns év eleji teljesítmény alapján az év hátralévő részében milyen tőzsdei hozamokra lehet számítani.

A részvénypiacokon lassan két hónapja tart már a hegymenet, a főbb indexek január eleje óta meglehetősen szép emelkedést tudtak felmutatni. Az amerikai indexek közül az S&P 500 a pénteki erősödéssel együtt az év eleje óta már 8%-ot ment, míg a Nasdaq 13%-os pluszával egyértelműen a befutó. A befektetőket minden bizonnyal foglalkoztatja a kérdés, hogy vajon a rali meddig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés