Előfizetői tartalom

Zsákszámra veszik a bóvli kötvényeket

Portfolio
Az elmúlt egy hét során ismét megnőtt az érdeklődés az alacsony minőségű, ún. bóvli kötvények iránt, melyek a befektetők számára elsősorban a magasabb hozamok miatt lehetnek vonzók a jelenlegi nulla körüli kamatkörnyezetben. Az idei évben még nem áramlott heti szinten annyi tőke a bóvli kötvényekbe fektető alapokba, mint ezen a héten - írja a Marketwatch.

Továbbra is erős a kockázati étvágy a világban, az amerikai indexek újabb csúcsok felé menetelnek, a befektetőket láthatóan nem riasztják meg a közelgő, esetleg vártnál korábbi amerikai kamatemelés kockázatai. Ebben a környezetben a bóvli kötvények iránt is nőtt az érdeklődés, legalábbis erről árulkodnak a legfrissebb tőkeáramlási statisztikák. A Lipper adatai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés