Előfizetői tartalom

Van az a pénz, amiért érdemes heti 90 órát gályázni

Portfolio
A nagybankok és brókercégek csak kizsákmányolják a pályakezdőket, gyakorlatilag rabszolgasorsba kényszerítik az alkalmazottaikat, hangzik el egyre többször a pénzintézetekkel kapcsolatos vád, írja a Business Insider. De vajon ez elveszi a frissen végzett nagy koponyák kedvét attól, hogy a Wall Streeten vállaljanak munkát? Úgy tűnik, van az a pénz, amiért sokan bevállalják a gályázást.

Az elmúlt hónapokban több lap is tudósított arról, milyen sokat kell dolgozniuk a gyakornokoknak és a pályakezdőknek a nagybankoknál és a Wall Street-i brókercégeknél. A legmegrázóbb esemény az volt, amikor a Bank of America egyik 21 éves gyakornoka meghalt, miután egymás után három napot dolgozott végig úgy, hogy a munkaidő reggel 6-ig tartott. De vajon tényleg egyre kevésbé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés