Előfizetői tartalom

Vérengzés az econet piacán - Vajon hol lesz a vége?

Portfolio
Az econet.hu árfolyama a napokban valósággal összeomlott, a papírok többször is elérték napon belül a 10%-os mínuszt, ami automatikus szünetet eredményezett a kereskedésben. A részvények tegnap 54 forinton zártak, utoljára 2009 júliusában jártak ilyen alacsony szinteken. Az alábbiakban az elmúlt napok fontosabb történéseit foglaljuk össze.

Ha távolabbról nézzük, az econet részvények piacán a lejtmenet lényegében 2009 októbere óta tart, amikoris a rádiófrekvencia elnyerése által fűtött rali kifulladt, az akkori, 150 forint környéki szintekről az árfolyam mostanra harmadolódott, a napokban 50 forinton is jártak a részvények. Ilyen olcsók utoljára 2009 júliusában voltak a papírok, de nincs messze már a 36...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés