Előfizetői tartalom

Vigyázzunk, messze lehet még a gödör alja!

Portfolio
Ugyan nem volt kiugróan magas az optimizmus a nemzetközi tőkepiacokon, de a hangulatindikátorok az utóbbi két hétben látott az átlag feletti szintekről meredeken lefelé vették az irányt, ezzel párhuzamosan pedig a piacok is mélyrepülésbe kezdtek. Ezzel a csökkenéssel az általunk figyelt indikátorok átlag alatti szintekre kerültek, de a szélsőséges értékektől még messze vagyunk, így a szenvedés akár tovább is tarthat.

A legtöbb befektető által figyelt S&P 500 index október közepén sikeresen törte át a korábbi sávtetőt, majd meredek esésbe kezdett. Ennek ellenére az RSI indikátor értéke továbbra sem jelez extrém értéket, bár az indikátor megközelítette a túladott zónát, a szerdai zárással 36-ig csökkent a mutató értéke. A 6 kereskedési napja látott folyamatos eséssel pedig visszacsúszott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés