Előfizetői tartalom

Viharos lehet a befektetők nyara (QUAESTOR)

Portfolio
A negyedévente megjelenő Navigátor című kiadványt ismertette a QUAESTOR vezető elemzője, Háda Bálint egy ma délelőtt tartott sajtótájékoztató keretében. A QUAESTOR elemzői úgy vélik az előttünk álló hónapokban rengeteg a lefelé mutató kockázat, így kivárást és a pozíciók csökkentését tartják ésszerű megoldásnak a következő időszakra.

Felhős, akár viharos lehet a befektetők nyara Az egyik legnagyobb kihívást a gazdasági növekedési dinamika visszaesése jelentheti, amellyel szinte mindegyik régióban szembesülhetünk. Az Egyesült Államokban a munkaerő- és a lakáspiacon még nem indult el egy fenntartható növekedési periódus, és az év második felében egyre nagyobb kockázati tényezővé válhatnak a kongresszusi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés