Előfizetői tartalom

A biomassza-erőművek kibocsátását is kezelni kell

Portfolio
A brit Klímaváltozási Bizottság egy ma megjelenő jelentésében azt javasolja a brit kormánynak, hogy a széndioxid-leválasztás - és tárolás (CCS) technológia alkalmazása nélkül ne támogassa a nagyméretű biomassza-erőművek telepítését. A bizottság emellett jelentős szerepet szán a bio-energiaforrásoknak az Egyesült Királyság jövőbeni energiamixében.

A 2008-as klímaváltozásról szóló törvény által életre keltett Klímaváltozás Bizottság (CCC) egyéb feladatai mellett háttéranyagokkal segíti a brit törvényhozás munkáját. A bizottság a mai napon publikálta a bioenergia-források hasznosításának lehetőségeiről szóló tanulmányát. A BusinessGreen beszámolója szerint a bizottság azt javasolja a brit vezetés számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés