Előfizetői tartalom

Bencsik: idén 140 milliárd forint zöldgazdaság-fejlesztésre

Portfolio
Több mint 40, de kedvező kvótaértékesítések esetén akár 70 ezer lakás esetében is születhet idén szerződés energetikai felújításról. A zöldgazdaság-fejlesztés támogatására idén közel 140 milliárd forintos keretösszeg áll rendelkezésre, amellyel kapcsolatban még az idén el kell jutni a szerződéskötésig. A zöldgazdaság-fejlesztését egy további elem, a Magyar Fejlesztési Bank Megújuló Magyarország fejlesztési hitelprogramja is segíteni hivatott - nyilatkozott a Bencsik János energiaügyekért felelős államtitkár a Magyar Nemzetnek.

Bencsik János a napilapnak elmondta, hogy idén mintegy 140 milliárd forint áll rendelkezésre zöldgazdaság-fejlesztésre. Az államtitkár hangsúlyozta, hogy ha idén nem sikerül a pályázatoknál eljutni a szerződéskötésig, akkor nincs rá esély, hogy az uniós forrásokat még határidőn belül le lehessen hívni. A keretösszegen belül 30 milliárd forint áll rendelkezésre a megújuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés