FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Biogázüzemet épít Tatabányán az AVE

Portfolio
Csaknem egymilliárd forintot nyert az Új Széchenyi Terv uniós pályázatán egy biogázüzem megvalósítására a tatabányai önkormányzat, az AVE Tatabánya és az AVE Magyarország közös projekttársasága; a beruházáshoz az AVE kétmilliárd forinttal járul hozzá - számol be az MTI a beruházással összefüggő mai sajtótájékoztatóról.

Schmidt Csaba (Fidesz) tatabányai polgármester tájékoztatása szerint a város önkormányzata egy 49 ezer négyzetméteres területet apportál a projektbe, amelynek értéke 97 millió forint. Az AVE Dubnik-völgyi hulladéklerakójának közelében megvalósuló beruházás a Tatabánya térségében keletkező mezőgazdasági, piaci és lakossági zöldhulladékból, valamint kommunális szennyvíziszapból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés