Előfizetői tartalom

Ismét energetikai pályázatokat hirdetett az NFÜ

Portfolio
Pályázati kiírások jelentek meg az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) Zöldgazdaság-fejlesztési Programjának keretében az utóbbi hetekben: péntektől elérhető a helyi hő- és villamosenergia-, illetve hűtés-igény kielégítését célzó kiírás, február elejétől pályázhatók épületenergetikai fejlesztések, illetve távhő-szektor energetikai korszerűsítését támogató felhívásra is ekkortól lehet benyújtani projektötleteket. A konstrukciók együttes keretösszege 69 milliárd forint - olvasható az Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) közleményében.

"December közepétől elérhető, február elejétől pedig már pályázható az "Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás energiatakarékos átalakítása" című felhívás, amelynek célja az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozása. A konstrukció hozzájárul az épületek energia-takarékosság, - hatékonyság fokozására irányuló beruházásainak megvalósításához....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés