Előfizetői tartalom

Lengyel banktól kaphat hitelt az E-Star

Portfolio
Az E-Star 100%-os tulajdonában álló lengyel holdingvállalat, az E-Star Polska Sp. 36 millió PLN (nagyságrendileg 2,5 milliárd forint) hitelre vonatkozó kötelező érvényű finanszírozási ajánlatot kapott az egyik legnagyobb lengyel kereskedelmi és befektetési banktól, a Bank Zachodni WBK S.A-tól (BZ WBK). A részvényt a hírre széttépték, az árfolyam 15%-os pluszba ugrott átlag feletti, 16 millió forintos forgalom mellett.

A Társaság a mai napon a hitelre vonatkozóan részletes tájékoztatást nyújt a Befektetői részére.  A hír természetesen pozitívan értékelhető, hiszen a részvény árfolyamának utóbbi időszaki nagy esésében a likviditási félelmek játszottak elsődleges szerepet. A nagyságrendileg 2,5 milliárd forintra rúgó hitel ezen aggodalmak enyhüléséhez vezethet majd a részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés