Előfizetői tartalom

Lezárultak a miskolci projekt kútfúrásai

Portfolio
Sikeresen zárta le a PannErgy vállalatcsoport Magyarország és a térség legnagyobb geotermikus beruházásához, a Miskolci Geotermikus Projekthez kapcsolódó öt geotermikus kút fúrási munkálatait. A KIS-PE-02 jelű kistokaji visszasajtoló kúttal ötre nőtt a Mályi-Kistokaj-Miskolc geotermikus hőszolgáltatási program keretében létrehozott geotermikus kutak száma.

A Miskolc Megyei Jogú Várost és agglomerációs körzetét geotermikus hővel ellátó Miskolci Geotermikus Projekt beruházásának egyik leglényegesebb szakaszát zárta le a PannErgy azzal, hogy a korábban meghatározott, a megfelelő hőellátást szolgáló, alábbi öt kút fúrási munkálatait sikeresen befejezte.A 2010-ben elindított Miskolci Geotermikus Projekt kútfúrási munkálatai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés