Előfizetői tartalom

Minden megújuló cég tekintete Japánra meredt

Portfolio
Jelentősen emelkedhet a japán energiaellátásban a megújuló energiaforrások szerepe azt követően, hogy a japán országgyűlés felsőháza is megszavazta az alternatív energiatermelésre vonatkozó kötelező átvételi rendszer bevezetését. Ezzel az atomkatasztrófa sújtotta ország lehet a következő nagy sztori a globális megújuló piacon.

A fukusimai tragédiát követően a japán vezetés a korábbi nukleáris politika feladásáról határozott, és új, a megújuló energiaforrásokra alapozó politikát hirdetett. Ezen új célkitűzésnek meghatározó eleme a japán országgyűlés által megszavazott jogszabály, amelynek eredményeképpen a szigetországban is az Európa számos országára jellemző kötelező átvételi rendszert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés