Előfizetői tartalom

Nem emelkedik a hőár, így nem fognak sokan leválni a gyergyői távhőről

Portfolio
A mindössze 68 tavaszi-nyári leválási kérés a gyergyói távhőről azért született meg, mert akkoriban a lakók többsége a hőenergiaár emelésétől tartott. Ez viszont nem következett be, és az előttünk álló években nem is várható - mondta el a Hargita Népe, Hargita megye közéleti napilapjának Trella-Várhelyi Gyopár, az E-Star C.D.R. Kft. országos közkapcsolati felelőse.

A gyergyószentmiklósi önkormányzattal kötött koncessziós szerződés értelmében a lakossági távhő ára 184,8 lejben (plusz áfa) volt meghatározva, és 2011-ben, 2012-ben és 2013 november 20-ig változatlanul ennyi is marad. Az E-Star eddig is és ezután is betartja a szerződésben foglaltakat, vagyis nem emelte és nem is fogja emelni a szolgáltatás lakossági árát - mondta Trella-Várhelyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés