Előfizetői tartalom

Padlón az E.On és az RWE - Mi történt a német szolgáltatókkal?

Portfolio
Az európai válság, a szabályozói környezetben bekövetkező negatív tendenciák kihívásokkal teli működési környezetet eredményeztek az európai energiaszolgáltatóknak. A szektor két meghatározó képviselője, az E.On és az RWE is észrevehetően szenved, ez pedig a vállalatok eredményében illetve a részvények árfolyamában is mély sebeket ejtett, így a papírok már a mindenkori mélypontjuk közelébe estek.

Kedvezőtlen folyamatok az iparági, szabályozói környezetben Az európai válság elhúzódása értelemszerűen a nagy európai energiaszolgáltatók működését sem hagyta érintetlenül, amely negatív tendenciákra sok esetben ráerősítettek a politikai és szabályozói bizonytalanságok is. Európa két meghatározó energetikai csoportja a német E.ON és RWE társaságok jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés