Előfizetői tartalom

Kommunikációs adok-kapok a Concorde és az E-Star között

Portfolio
Pénteken a Concorde Értékpapír az E-Star papírjaival kapcsolatos korábbi egyenlő súlyozás ajánlását eladásra rontotta, miközben a részvények árfolyama jelentős, 10%-os eséssel zárta a napot. Az E-Star pénteki közleményben reagált az elemzésre, mely szerintük csak piaci hangulatkeltésre alkalmas. Ezt követően a Concorde sem hagyta szó nélkül a vállalat jelzését, melyet példa nélkülinek tart.

A Concorde közleménye "A Concorde Értékpapír Zrt. (továbbiakban: Concorde) 18 éve meghatározó, sikeres és szakmailag elkötelezett résztvevője a hazai tőkepiacnak. Magyarország jelenleg legnagyobb létszámú független elemzőcsapata számos hazai és nemzetközi elismerést vívott ki magának, illetve fontos piaci szereplők vezetőségébe nevelt ki szakembereket. Elemző csapata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés