Előfizetői tartalom

Daimler: veszélyben a terv

Portfolio
Bár kifejezetten kedvezőnek mondható a Daimler csoport harmadik negyedéves teljesítménye köszönhetően a Chrysler reorganizációs programjának lendületes előre haladásának, a szeptember 11-i terrorista támadás miatt szinte tervezhetetlenné vált az árbevétel a negyedik negyedévre és a jövő évre. A negyedik negyedév bizonytalan teljesítése miatt veszélybe kerülhet az 1.2-1.7 EUR közötti üzemi eredményterv.

A társaság által röviddel ezelőtt kiadott közlemény szerint a harmadik negyedévben a korábban komoly veszteségeket felhalmozó amerikai Chrysler leányvállalat reorganizációs programja olyan mértékű sikereket ért el, hogy a tervezett eredmények elérését a szeptemberrel záruló három hónapra a terrortámadás már nem veszélyezteti. (A Chrysler a Daimler csoport leggyengébb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés