Előfizetői tartalom

Tőzsdetippek Ph.D Palotás Jánostól

Portfolio
Könnyen lehet, hogy egy új tőzsdei guru születik a szemünk előtt, immár mindenki számára elérhetőek Palotás János tőzsdetippjei. Akik esetleg lebecsülnék ennek jelentőségét, s nem hinnének a jövőbelátásnak, emlékeztetnünk kell: Palotás János valószínűleg nem megismételhető üzleti lehetőségeket látott régebben a Princz Gábor vezette Postabankkal is. A szépséghibát jól jellemezte egy Princz bukásának időszakából való karikatúra, ahol SELF MADE MAN felirat alatt láthattuk Palotás Jánost, miközben a Postabank reklámokból jól ismert golyót elegáns mozdulattal dobálgatja.

Ha a nagybetűs magyar vállalkozó földönjáró megtestesítője az akkori üzleti lehetőségeket is megosztotta volna a kisbefektetőkkel, akkor sokan kezdtek volna golfpályákat építeni, s ma már Magyarországon lenne a legmagasabb az egy főre jutó golfpályák száma a világon. Valószínűleg sok befektető beszállt volna a Princz vezette Postabankkal kapcsolatos többi üzletelésbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés