Előfizetői tartalom

Cáfol az Arago, titkolózik a Pick

Portfolio
Folytatódik az adok-kapok küzdelem a PSZÁF és az Arago-Pick páros között. A felügyelet tegnap közzétett határozatának indoklására mind a két cég úgy érezte, hogy reagálnia szükséges. Az Arago cáfolja, hogy akadályozná a vizsgálatot, ezzel szemben a Pick védekezése több mint meglepő, a társaság megerősítette, hogy nem hajlandó együttműködni a felügyelettel gazdálkodásának vizsgálata során, nem adja ki gazdálkodásának részletes adatait. Függetlenül attól, hogy a Pick védekezése a jogszabályoknak megfelelő vagy sem, a társaság reakciója véleményünk szerint túlment egy olyan erkölcsi határon, amelyet a piaci minden szereplőjének el kellene ítélnie.

Az Arago Igazgatósága kijelentette, hogy a PSZÁF által 2001. október 24. napján - az Arago által a Pick törzsrészvényekre tett nyilvános vételi ajánlat ellenértékének meghatározása céljából indított vizsgálat eredményes lefolytatását nem akadályozta, az eljárás során a PSZÁF által kért információt az Arago azonnal (azonos napon belül) megadta. Ezen túlmenően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés