Előfizetői tartalom

Dupla meglepetés az SAP-tól

Portfolio
Egyszerre két meglepetést is hozott a mai nap az SAP befektetõinek, hiszen a világ legnagyobb vállalati információs rendszereit gyártó vállalata a tervezett 23.-a helyett már ma ismertette tavalyi negyedik negyedéves gazdálkodásának fõbb eredményszámait, s az egyik kulcsterületnek számító szoftverértékesítések területén az elemzõi várakozásokat is jelentõsen felülmúlta a társaság.

Az elõzetes adatok szerint az SAP szoftver értékesítéseinek árbevétele meg fogja haladni az 1 mrd eurót, ami megfelel a társaság korábbi célkitûzéseinek, viszont jócskán felülmúlja az elemzõi konszenzust, aminek értéke 781 millió euró volt. A szoftver értékesítések egyébként a negyedik negyedévben tradícionálisan igen magas szintet szoktak elérni, és a legjelentõsebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés