Előfizetői tartalom

OTP: 4%-os zuhanás

Portfolio
Ma már nem úszta meg a BUX olyan mérsékelt eséssel, mint az előző hetekben szinte mindig, hiszen az irányadó európai indikátoroknál nagyobb mértékben, 1.9%-kal csökkent, így záró értéke 7,300 pont lett. A zuhanás egész nap folyamatos volt és elsősorban az OTP pottyanásának volt köszönhető. A forgalom azonban szerencsére nem erősítette az esést, az üzletkötések ugyanis átlagos szintet ütöttek meg, értékük 4.5 mrd Ft lett.

Hatalmas zuhanást produkáltak ma az OTP részvények, a bankpapírok 4%-ot estek, így 2,073 Ft-on zártak. A társasággal kapcsolatos mai hír, hogy az OTP-Garancia 2 biztosítóval indít Szlovákiában, valamint hogy a BCR privatizációjára létrehozott bizottság újabb egy héttel elhalasztotta a döntést arról, hogy a szándéknyilatkozatot tett pályázók közül kiknek a jelentkezését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés