Előfizetői tartalom

Stagnálás a végére

Portfolio
Az erőtlen amerikai kezdés elbizonytalanította az európai részvénypiacokat is, amelyek nagy vonalakban estére visszacsúsztak a stagnálás állapotába. A nyugodt felszín mögött azonban ellentétes szektoriális mozgások lapultak, a gyógyszeripar és technológia jó teljesítményét, a kiskereskedelem és a közszolgáltatás próbálták meg semlegesíteni.

A német piacon a DAX a koraesti órákban már csak 0.1%-os erősödés mutatott, az este folyamán az index újra megkísérelheti áttörni a 3,000 pontos szintet. A FTSE 100 0.9%-os emelkedését, a CAC 40 1.6%-os gyengülésének sikerült ellensúlyoznia.A nap legvolatilisabb papírja az Alcatel volt, a sales warning és az újabb elbocsátások bejelentése után a papír először 15%-ot esett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés