Előfizetői tartalom

Árbevételi becslés az Egis originális gyógyszeréről

Portfolio
Az Egis kutatási partnere, a finn Orion kedden tartott befektetői prezentációt Londonban, melyen a deramciclane szorongás gátlóról is nyilatkoztak a cég vezetői. A vállalat elnökhelyettese a Napi szerint meglehetősen óvatosan nyilatkozott az új molekula jövőjéről, az azonban nyitott kérdés, hogy a társaság csupán a túlzott optimizmust kívánta elkerülni vagy ténylegesen erősen visszafogott várakozásokkal tekintenek az új szer jövőjére. Korábbi nyilatkozatokkal ellentétben az Egis egyelőre nem adott tájékoztatást az európai kísérletek lezárulásáról.

A befektetők legutóbb 2002 elején kaptak tájékoztatást a második klinikai fázis lezárulásáról, mely a vártnál lényegesen jobb eredményeket hozott a szer hatékonysága és mellékhatásai tekintetében. A harmadik, az utolsó klinikai fázis vizsgálatai másfél hónappal ezelőtt zárultak le, amit statisztikai kiértékelés követett. Ezen kiértékelés után elvileg a befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés