Előfizetői tartalom

Civin János kapta a Kerge Bika Díjat

Portfolio
Elérkezett a nagy nap, a hazai tőkepiac életének első hivatalos citrom díját Civin Jánosnak, a Humet elnökének ítéltük. A döntés cseppet sem volt könnyű, mert többen is komoly esélyekkel indultak a címért folytatott küzdelemben. A cikkeinkben csak Mesternek, Mágusnak, vagy éppen a BÉT nagy nevettetőjének titulált szakember szoros versenyben utasította maga mögé a Pick ügyben a kisbefektetőket folyamatosan sakkban tartó Leisztinger Tamást és a nagy machinátort, Garancsi Istvánt. Cikkünkben felidézzük az idei évnek azokat a felejthetetlen pillanatait, amivel a Mester ajándékozott meg bennünket, s röviden megemlékezünk a dobogós helyezést elérőkről is, akik rátermettségét szintén nem lehet megkérdőjelezni.

The Winner is: Mr. Civin. Bár a Kerge Bika Díj odaítélésekor figyelembe vesszük az egyes cselekedetek minősítésén túl a tőkepiaci súlyukat is, a Mestertől nem lehetett elvenni az elsőséget. A hazai tőkepiac történetében egy év alatt még soha senki nem rúgott fel ennyi íratlan szabályt, de könnyen lehet, hogy a Guiness rekordok közé is bekerülhetne ez a páratlan teljesítmény....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés