Előfizetői tartalom

Vodafone Live! - áttörésre várva

Portfolio
1.7 milliárd dollár, valószínűleg ez az összeg járhat a Vodafone Plc vezetői fejében, akik a tavalyi év második felében útjára indították a Vodafone Live nevű szolgáltatást. Tavaly ugyanis világszerte összesen ennyit fizettek a mobilhasználók új csengőhangokért, illetve operátorlogókért. A hatalmas összeg és robbanásszerű fejlődés keresleti oldalról már kifejezte a mobil tartalom, letöltésekkel ötvözött változata iránti igényt, amely a szolgáltatás elindítására ösztönözte a mobil távközlési óriást.

A nemzetközi bevezetés után pár hónappal már Magyarországon is megjelent a Vodafone Live, amellyel a világcég magyar leánya jelezte, a fokozatosan új területekre lépő versenyben nemzetközi hátterére támaszkodva már az élre kíván állni. A jól felépített mobil tartalomhoz a cég saját márkás készüléket forgalomba hozott, amely a mobilszolgáltató legújabb csodafegyvere...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés