Előfizetői tartalom

Gazdasági szakemberek, piaci elemzők az iraki háború hatásairól

Portfolio
Nem igazán pesszimisták a hazai gazdasági szakemberek az iraki háború gazdasági hatásaival szemben. A hazai elemzők és döntéshozók szerint a háború gyors lefolyású lesz, mely recessziót feltehetően nem okoz. A nyugat-európai és amerikai vélemények valamivel pesszimistábban ítélik meg az iraki konfliktus várható gazdasági hatásait.

Az MTI László Csabát idézi, aki szerint az iraki háború miatt átmenetileg lehetnek hektikus ármozgások az energia- és pénzpiacokon, de Nyugat-Európában, Amerikában és Magyarországon sem kell elhúzódó recesszióra felkészülni. Megítélése szerint a világ pénz- és tőkepiacai jelenleg egyöntetűen gyors háborút várnak, és ennek a pozitív piaci hatásaival számolnak. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés